top of page

Datum in overleg

|

Klagenfurt

Racefiets | Vier Landen Tocht

Prachtige gevarieerde wielertocht door Oostenrijk, Slovenië, Kroatië en Italië. Zes etappes door 4 landen, culturen en veel verschillende natuurgebieden! Overnachting in prima hotels. Volledig verzorgd met gids en overnachting. Datum op aanvraag. Ook komt er een vaste datum voor individuele renners.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Racefiets | Vier Landen Tocht

Tijd en locatie

Datum in overleg

Klagenfurt, Klagenfurt, Oostenrijk

Over de fietstocht

Een unieke wielertocht over 5 etappes en 6 nachten en 570km door vier prachtige landen! Met een route over bergen en langs kustlijnen is dit een tocht voor de geoefende en avontuurlijke wielrenner met een flinke dosis conditie! Overnachting in luxe hotels, technische ondersteuning én bagagetransfer! De prijs is gebaseerd op groepen van minimaal 6 personen. Ben je met een grotere groep? Informeer dan voor een aantrekkelijker prijs. Alleengaanden kunnen zich verzamelen tot een bont gezelschap met vertrek op een vaste datum. Deze vaste datum zullen we publiceren zodra er meer duidelijkheid is rond de Covid-19 situatie. Wil je met een groep fietsen, dan kun je je melden en leggen we de datum met een potlood vast. 

De tocht start in de Oostenrijkse deelstaat Karinthië en de route zal je voeren over Alpen en door plaatsen als Klagenfurt, Kranj, Ljubljana en Triëst. Zoals al gezegd staan we je bij met bevoorrading, mentale ondersteuning en een hele hoop bagage :) Daarnaast stellen we ons volledig in dienst van de groep, ook als moet worden geïmproviseerd, zoals bijvoorbeeld bij gezondheidsklachten, wegversperringen en andere onvoorziene situaties. Jouw gezondheid staat ten allen tijde voorop tijdens de reis.

Je overnacht voornamelijk in zeer comfortabele hotels en resorts van 3 sterren niveau of vergelijkbaar. Zoals onze eigen Joop Zoetemelk al eens zei: "De tour win je in bed" zijn wij ons er ook van bewust van het belang van goede bedden en een goede nachtrust. Wij boeken dan ook alleen maar hotels van uitstekende kwaliteit.

Heb je vragen of wil je meer gedetailleerde informatie? Laat het ons weten!

----------------------

Prijs:

Afhankelijk van groepsgrootte. Tussen €690 en €849 per persoon met gids en bagagetransfer.

Prijs afhankelijk van hoeveel personen je aanmeldt, 20 - 6 personen.

Route:

Bij boeking krijg je de route toegestuurd.

Overnachting:In hotels en verblijven van 3/4 sterren niveau. Bij deze route horen normaal gezien 8 dagen, 7 nachten en 6 etappes. 

Dagindeling:

Dag van aankomst:Je komt aan in het hotel met eigen vervoer of we halen je van het vliegveld in Klagenfurt. 

Etappedagen:

  • Ontbijt rond 8u + lunchpakketje klaarmaken
  • Bagage inladen in bus
  • Vertrek tussen 9 en 10 u
  • Tussen 15u en 17u aankomst in hotel
  • Meteen na aankomst een "fietsencheck"
  • Vrije middag- en avondindeling
  • 's Avonds tegen 20u korte briefing voor volgende etappe

Dag van vertrek:

Na het ontbijt nemen we afscheid en word je naar het vliegveld gebracht of je gaat met eigen vervoer naar huis 

Day 1: Arrival Hotel Klagenfurt (area). Bikefitting & Welcoming. Briefing for this week in general with special attention to tomorrow.

Day 2: Klagenfurt - Rob

Day 3: Rob - Lovran

Day 4: Lovran - San Michelle del Carso

Day 5: San Michelle del Carso - Log Pod Mangartom

Day 6: Log Pod Mangartom - Klagenfurt (2 versions)

Day 7: Breakfast and end of tour

Niveau:

Het is een gevarieerde route met relatief vlakke/lichte etappes afgewisseld met bergachtig/zware. Je zou het over het algemeen kunnen omschrijven als midden-zwaar. Zie het hoogte profiel. 

Inclusief:

6x hotelovernachting op basis van 2 pers kamerbagagetransferbevoorradingontbijtlunchtechnische ondersteuning €17 GGTO bijdrageactuele route op GPSwater voor onderweg 

Exclusief:

Fietshuur (optie)

toeristenbelasting

reis- en annuleringsverzekering

alles wat niet onder "inclusief" staat vermeld 

Deel dit evenement

bottom of page