top of page

za 24 okt

|

In jouw eigen omgeving

#TheMostActive | Op weg naar Fiets Unlimited! '21

Massale bijeenkomsten? Nee! Blijven bewegen en sporten? Ja, natuurlijk!! En met een duidelijk doel, want we dagen jouw uit voor de challenge, mét of zonder handicap, om aandacht te vragen voor fietsen met een handicap!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
#TheMostActive | Op weg naar Fiets Unlimited! '21
#TheMostActive | Op weg naar Fiets Unlimited! '21

Tijd en locatie

24 okt 2020 10:00 – 30 dec 2020 17:00

In jouw eigen omgeving

Over de fietstocht

Massale bijeenkomsten? Nee! Blijven bewegen en sporten? Ja, natuurlijk!! En met een duidelijk doel, want je steunt een belangrijke stichting! Ga naar http://wix.to/d0DeBxI om je op te geven voor de challenge met de Wix app. 

Wat is het?

Met de challenge #KeepMoving graag jouw aandacht vragen voor het evenement Fiets Unlimited in april 2021, voor sporters met een handicap.

Wat vragen we van je?

We willen jou aanmoedigen om een fietsrit te maken in je eigen omgeving. Binnen of buiten. Mét of zonder handicap! Pak daarvoor jouw eigen (aangepaste) fiets of hometrainer en fiets naar Fiets Unlimited 2021!

Download de Wix-app en ga samen met enviolo deze #KeepMoving!

Hoe?

  • Registreer je hier om kans te maken op de prijzen!
  • Download de Wix-app en blijf op de hoogte van de rangen en standen!
  • Maak een mooie foto van je actie-, of rustmoment of van dat hert dat plots het pad oversteekt en plaats deze op instagram of Facebook met #KeepMoving en #FietsUnlimited!

Onze hoofdsponsor enviolo wil graag uitdragen waarvoor zij staan; Een gezonde levensstijl en een beter welzijn voor iedereen op alle leeftijden. Dat wordt benadrukt en uitgedragen door aandacht te genereren en geld in te zamelen ten behoeve van dit doel.

Deel dit evenement

bottom of page