top of page

wo 30 dec

|

Later bepaald

WijZ met enviolo - Koek & Zopie Rit

MTB, Fiets & E-Bike. Voor Family & Friends van enviolo en Stichting WijZ organiseren we op 30 december een jaarafsluiting in winterse sferen, dat bol staat van fietsen en heerlijke warme hapjes en drankjes op de route. Kom jij ook? Hoe meer deelnemers, hoe meer financiële steun aan Stichting WijZ!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken

Tijd en locatie

30 dec 2020 08:00 – 17:00

Later bepaald

Deelnemers

Over de fietstocht

Op 30 december organiseert Etappe Cycling Tours, in opdracht van fietsnaaf producent enviolo, samen met Stichting WijZ de eerste editie van "WijZ op Wielen". Tijdens dit fietsevenement heb je de mogelijkheid om aan een MTB tocht door het Westerveldse Bos deel te nemen of aan een sfeervolle fietstocht door Noord-West Overijssel. 

De MTB tocht gaat vanaf het terrein van ZTC De Pelikaan over het MTB-parcour van het Westerveldse Bos, in de zwolse wijk Aa-Landen. Dit parcours is de laatste jaren flink onder handen genomen en verbeterd. De route wordt goed onderhouden door fietsclub Swolland. De MTB tocht is onderdeel van het TheMostActive.com platvorm, waarbij je automatisch wordt uitgenodigd om deel te nemen aan de gratis landelijke competitie, waarin je kans maakt op leuke prijzen!

De sfeervolle winterse fietstocht gaat door Noord-West Overijssel, langs de Vecht en het Zwarte Water. Onderweg zijn er Rustpunten langs de route omgetoverd in winterse sferen met gelegenheid voor een warm hapje en drankje. Terwijl je kennis maakt met de specialiteiten van het Rustpunt, kun je ondertussen je accu weer even opladen. Laat je verassen door de natuur  in de omgeving en de prachtige initiatieven die je onderweg tegenkomt!

Ben je gezond, twijfel dan niet en doe mee met de "gewone" fiets of MTB!

Corona

In de huidige tijd vinden we het voor ieders gezondheid enorm belangrijk dat iedereen blijft bewegen, máár zich aan de basisregels houdt. We willen je dan ook vriendelijk verzoeken je te houden aan de starttijd dat op het ticket staat. Zo kunnen we het deelname publiek beheersen en de RIVM regels makkelijker handhaven. Door de spreiding die we op deze manier creëren houden we een constante doorstroming en voorkomen we een te grote ophoping van deelnemers bij de Start/Finsh locatie en Rustpunten. Blijf niet te lang op één locatie en respecteer de 1,5 meter afstand tot elkaar. We gaan er vanuit dat het overbodig is om te zeggen, maar blijf thuis bij verkoudheid en als u symptomen heeft van Covid-19. Uw ticket blijft in dat geval geldig voor de volgende editie. U dient het dan wel na afloop van het evenement binnen 24 uur per email aan ons te melden.

Gezondheidscheck RIVM

RIVM; Basisregels voor iedereen

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • 8u - 9u Fiets & E-Bike 60+

  € 4,95

  Start tussen 08:00 - 09:00u bij ZTC De Pelikaan in Zwolle. U bent ingedeeld bij de categorie Fiets & e-bike van 60 jaar en ouder. Om de gezondheidsrisico's tot een absoluut minimum te kunnen blijven garanderen hanteren we verschillende starttijden. Neem geen onnodige risico's tijdens de rit, zodat u weer heelhuids naar huis kunt. We willen u verzoeken om u te houden aan uw starttijd. Alvast bedankt en heel veel fietsplezier!

  € 4,95

  0

  € 0,00

 • 9u - 10u Fiets & E-Bike 50+

  € 4,95

  Start/Finish tussen 09:00 - 10:00u bij ZTC De Pelikaan in Zwolle. U bent ingedeeld bij de categorie Fiets & e-bike van 50 jaar en ouder. Om de gezondheidsrisico's tot een absoluut minimum te kunnen blijven garanderen hanteren we verschillende starttijden. Neem geen onnodige risico's tijdens de rit, zodat u weer heelhuids naar huis kunt. We willen u verzoeken om u te houden aan uw starttijd. Alvast bedankt en heel veel fietsplezier!

  € 4,95

  0

  € 0,00

 • 10u - 11u Fiets & E-Bike 30+

  € 4,95

  Start/Finish tussen 10:00 - 11:00u bij ZTC De Pelikaan in Zwolle. U bent ingedeeld bij de categorie Fiets & e-bike van 30 jaar en ouder. Om de gezondheidsrisico's tot een absoluut minimum te kunnen blijven garanderen hanteren we verschillende starttijden. Neem geen onnodige risico's tijdens de rit, zodat u weer heelhuids naar huis kunt. We willen u verzoeken om u te houden aan uw starttijd. Alvast bedankt en heel veel fietsplezier!

  € 4,95

  0

  € 0,00

 • 11u - 12u Fiets & E-Bike 18+

  € 4,95

  Start/Finish tussen 11:00 - 12:00u bij ZTC De Pelikaan in Zwolle. U bent ingedeeld bij de categorie Fiets & e-bike van 18 jaar en ouder. Om de gezondheidsrisico's tot een absoluut minimum te kunnen blijven garanderen hanteren we verschillende starttijden. Neem geen onnodige risico's tijdens de rit, zodat u weer heelhuids naar huis kunt. We willen u verzoeken om u te houden aan uw starttijd. Alvast bedankt en heel veel fietsplezier!

  € 4,95

  0

  € 0,00

 • 8u - 9u MTB 60+

  € 4,95

  Start tussen 08:00 - 09:00u bij ZTC De Pelikaan in Zwolle. U bent ingedeeld bij de MTB groep van 60 jaar en ouder. Om de gezondheidsrisico's tot een absoluut minimum te kunnen blijven garanderen hanteren we verschillende starttijden. Neem geen onnodige risico's tijdens de rit, zodat u weer heelhuids naar huis kunt. We willen u verzoeken om u te houden aan uw starttijd. Alvast bedankt en heel veel fietsplezier!

  € 4,95

  0

  € 0,00

 • 9u - 10u MTB 50+

  € 4,95

  Start tussen 09:00 - 10:00u bij ZTC Pelican in Zwolle. Start tussen 09:00 - 10:00u bij ZTC Pelican in Zwolle. U bent ingedeeld bij de MTB groep van 50 jaar en ouder. Om de gezondheidsrisico's tot een absoluut minimum te kunnen blijven garanderen hanteren we verschillende starttijden. Neem geen onnodige risico's tijdens de rit, zodat u weer heelhuids naar huis kunt. We willen u verzoeken om u te houden aan uw starttijd. Alvast bedankt en heel veel fietsplezier!

  € 4,95

  0

  € 0,00

 • 10u - 11u MTB 30+

  € 4,95

  Start tussen 10:00 - 11:00u bij ZTC De Pelikaan in Zwolle. U bent ingedeeld bij de MTB groep van 30 jaar en ouder. Om de gezondheidsrisico's tot een absoluut minimum te kunnen blijven garanderen hanteren we verschillende starttijden. Neem geen onnodige risico's tijdens de rit, zodat u weer heelhuids naar huis kunt. We willen u verzoeken om u te houden aan uw starttijd. Alvast bedankt en heel veel fietsplezier!

  € 4,95

  0

  € 0,00

 • 11u - 12u MTB 18+

  € 4,95

  Start tussen 11:00 - 12:00u bij ZTC De Pelikaan in Zwolle. Start tussen 08:00 - 09:00u bij ZTC Pelican in Zwolle. U bent ingedeeld bij de MTB groep van 50 jaar en ouder. Om de gezondheidsrisico's tot een absoluut minimum te kunnen blijven garanderen hanteren we verschillende starttijden. Neem geen onnodige risico's tijdens de rit, zodat u weer heelhuids naar huis kunt. We willen u verzoeken om u te houden aan uw starttijd. Alvast bedankt en heel veel fietsplezier!

  € 4,95

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page