top of page

Culinair Fietsen door Groningen - Deelnemende restaurants en cafés

Na een nat najaar en winter, komt de laatste weken de zon weer vaker tevoorschijn. Zo nu en dan heerlijk weer om in het weekend de fiets uit de schuur te pakken en een eind te gaan fietsen. We hebben door het land een aantal fietsroutes uitgezet en nu kun je ook fietsen door Groningen. Bij de route in Groningen zijn er al een aantal deelnemende restaurants en cafés, die iets speciaals en unieks in voor de fietsers in de aanbieding hebben.Een echtpaar genietend van een rustmoment in het gras
Lekker genieten

Fietsen door Groningen - tussenstops


Het Goudkantoor

Het Goudkantoor in de binnenstad van Groningen heeft, exclusief voor de deelnemers van Culinair Fietsen, een klassieke mosterdsoep actie! Je hoeft alleen je deelnamebewijs te tonen, dus zeker de moeite waard voor een tussenstop :)
Paviljoen Pool

Een prachtige stoplocatie is Paviljoen Pool. Vanaf 22 maart geopend, vanaf donderdag t/m zondag. Pal aan het Leekstermeer, heerlijk in zonnetje, kun je de benen wat rust gunnen. Paviljoen Pool biedt, exclusief voor de deelnemers, een korting van 15% op lunch en drankjes. Het enige wat je hoeft te doen is je deelnamebewijs te tonen aan de gastheer/gastvrouw.

Coffee Break Groningen

Het lekkerste bakje koffie met croissant haal je bij Coffee Break Groningen! Een goede locatie voor je welverdiende break. Coffee Break heeft een exclusieve actie voor de deelnemers van Culinair Fietsen, dus twijfel niet en schuif aan op het terras!

Andere eventuele stoplocaties langs de route zijn:

  • Huis te Lieveren

  • Café Langelo

  • Cuisinerie Mensinge

  • De Paalkoepel


Veel fietsplezier en geniet van het pré-voorjaarszonnetje!

5 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page