Fietsen en varen door de Bordeaux Wijnregio!

Bijgewerkt op: 11 nov. 2021

Waar?

Van Castets-en-Dorthe naar Libourne 8 dagen | 7 nachten

Van Libourne naar Castets-en-Dorthe 8 dagen | 7 nachtenRoute & Dagindeling

In 8 dagen en 7 nachten vaar je door de rivieren Dordogne en Garonne.

De boot vaart de ene week van Libourne naar Castest-en-Dorthe en de andere week in de andere richting. Meestal zal er worden gevaren ten tijde van het diner dat dagelijks vers wordt voorgeschoteld met locale specialeiten. Vanuit het centrum van Bordeaux zal er echter 's nachts worden gevaren als de stand van de Garonne op z'n laagst is. Alleen dan past het schip onder de brug door.


Reserveren

Reserveren kan via ons. Stuur een email naar contact@etappecyclingtours.com voor de mogelijkheden en beschikbaarheid.


Fietsen

Je kunt er voor kiezen om je eigen fiets mee te nemen, of je huurt een fiets van Aquitaine. Er staan e-bikes, hybride- en tourfietsen tot je beschikking. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.


Regio

De wijnregio Nouvelle Aquitaine kenmerkt zich door de vruchtbare en gevarieerde ondergronden langs de rivieren Dordogne en Garonne. De unieke combinatie van hoge luchtvochtigheid in een zonnig klimaat liggen ten grondslag de hoge kwaliteit van de wijnen. Temidden van deze druiven liggen middeleeuwse dorpen en steden, zodat je ook kunt genieten van historische gebouwen en wijnkelders.


Wijnproeverijen & Rondleidingen

In de avonden voorafgaand aan de fiets-etappes krijg je een korte vooruitblik van wat er de volgende dag op het programma staat. Je kunt veelal kiezen tussen meerdere routes en daarbij heb je ook de keuze of je daarbij gebruik maakt van een gids die je meer kan vertellen over de omgeving en de highlights.


Binnenkort meer...


6 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven