top of page
Steak gerecht

Culinair Fietsen

Zin om 'lekker te bewegen? Pak dan je fiets en doe mee aan het culinair fietsen. In meerdere fietsetappes proef je de specialiteiten van de regio.

Culinair Fietsen heeft verschillende regio's geselecteerd. Veelal in een mooie en sfeervolle omgeving. Naast de 'toer'versie hebben we ook een Culinair MTB-en en zo ontwikkelen we er steeds meer. 

Op fietsen

Je krijgt een fietsroute

Je begint met het downloaden van het GPX bestand om aan de culinaire fietstocht mee te kunnen doen. Dit bestand kun je installeren op een app of navigatie. Er zit geen begin of eind aan de route. Je kunt het dus vanaf iedere plaats beginnen. Tot het einde van dit jaar is deelname geheel gratis. 

2

Je geniet van een fietsbuffet

Terwijl je fietst langs de nauwkeurig uitgestippelde route door de prachtige natuurgebieden en sfeervolle dorpen en steden, mag je meerdere keren op adem komen en de vele rijke keukens in de regio van dichtbij ervaren. De aangesloten restaurants en cafés zijn met zorgvuldigheid voor je geselecteerd. 

3

Quizvragen

Tijdens je opwarmertje, tapas, bierproeverij, hoofdgerecht of afzakkertje werk je aan de antwoorden van de Culinaire fietsquiz met vragen over de regio, het restaurant, je gerecht of iets anders. Onder de inzendingen verloten we een leuke prijs.

4

Overnachting en fietsverhuur

Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden op of langs  de route waar je ook je fiets kunt huren. Van daaruit kan je makkelijk beginnen aan de culinaire fietstocht.

Je kunt je hier aanmelden voor Culinair Fietsen!

bottom of page