top of page
Steak gerecht

Culinair Fietsen

Zin om 'lekker te bewegen? Pak dan je fiets en doe mee aan het culinair fietsen. In meerdere fietsetappes proef je de specialiteiten van de regio.

Culinair Fietsen heeft verschillende regio's geselecteerd. Veelal in een mooie en sfeervolle omgeving. Naast de 'toer'versie hebben we ook een Culinair MTB-en en zo ontwikkelen we er steeds meer. 

Op fietsen

Meld je aan voor het Culinair Fietsen programma

Je opent het programma om je aan te melden voor de culinaire fietstocht. In het programmabeschrijving staat een link om de route te volgen via Komoot.  Je kunt het dus vanaf iedere locatie op de route beginnen met de fietstocht. Voorlopig is deelname geheel gratis. 

2

Je krijgt badge

Met het aanmelden voor Culinair Fietsen krijg je een Culinair Fietsen-badge toegewezen, welke gekoppeld is aan je profiel op www.etappecycling.com. Via je mobiel kun je je badge desgevraagd laten je zien aan de bediende in het eetcafé / restaurant op het moment dat je vraagt naar de menukaart.

3

Je geniet van een fietsbuffet

Terwijl je de route fietst door de prachtige natuurgebieden en sfeervolle dorpen en steden, mag je meerdere keren op adem komen en de vele rijke keukens in de regio van dichtbij ervaren. De aangesloten restaurants en cafés zijn met zorgvuldigheid voor je geselecteerd. 

4

Quizvragen

Tijdens je opwarmertje, tapas, bierproeverij, hoofdgerecht of afzakkertje werk je aan de antwoorden van de Culinaire fietsquiz met vragen over de regio, het restaurant, je gerecht of iets anders. Als je de quiz succesvol hebt voltooid, ontvang je een heus certificaat!

5

Overnachting en fietsverhuur

Er zijn verschillende overnachtingsmogelijkheden op of langs  de route waar je soms ook je fiets kunt huren. Van daaruit kan je makkelijk beginnen aan de culinaire fietstocht.

6

Horeca rustpunt & Bijdrager worden?

Wilt u als horecaonderneming deel uitmaken van één van de fietsroutes én ons steunen? Kies dan uit de verschillende Horeca Bijdragepakketten.

bottom of page